فرقه گرایی ریاکارانه در سوریه و ترکیه

پنج شنبه گذشته، صدها سوری در میدان اموی تظاهراتی برگزار کردند و مطالبه آنها از دولت جدید یک «دولت سکولار، غیرنظامی و دموکراتیک» بود. در این تجمع اتفاق جالبی افتاد. یکی از اعضای مسلح هیئت تحریر الشام وقتی برای اولین بار از آزادی صحبت کرد و علیه فرقه گرایی صحبت کرد، مورد تشویق قرار گرفت. اما وقتی سخنانش را با محتوای مذهبی ادامه داد، سخنانش با شعارهایی مانند «سکولاریسم، سکولاریسم» و «ما دموکراسی می خواهیم، ما نظام دینی نمی خواهیم» قطع شد.

آیا معترضان سکولار در دمشق عذرخواهی کردند؟ فرقه گرایی ریاکارانه در سوریه و ترکیه

فواد اوغور

پنج شنبه گذشته، صدها سوری در میدان اموی تظاهراتی برگزار کردند و مطالبه آنها از دولت جدید یک «دولت سکولار، غیرنظامی و دموکراتیک» بود.

در این تجمع اتفاق جالبی افتاد. یکی از اعضای مسلح هیئت تحریر الشام وقتی برای اولین بار از آزادی صحبت کرد و علیه فرقه گرایی صحبت کرد، مورد تشویق قرار گرفت.

اما وقتی سخنانش را با محتوای مذهبی ادامه داد، سخنانش با شعارهایی مانند «سکولاریسم، سکولاریسم» و «ما دموکراسی می خواهیم، ​​ما نظام دینی نمی خواهیم» قطع شد.

بله، آنها دموکراسی و سکولاریسم می خواهند. چقدر خوب. حتی بیشتر از آن: حقوق برابر برای همه اقلیت ها و آزادی برای زنان.

نگران کم بودن تعداد شرکت کنندگان نباشید. اگر می خواستند می توانستند 100 هزار نفر را در آن میدان جمع کنند. پیدا کردن این تعداد هوادار در دمشق برای آنها بسیار آسان است. در حالی که ترس و بدبختی رژیم اسد میلیون‌ها مسلمان سنی را هدف قرار داده است، در حالی که مخالفان رژیم و زنانی که امروز برای آنها آزادی می‌خواهند توسط بعثی‌ها در کشتارگاه صدنایا مورد تجاوز قرار می‌گیرند، صدها هزار نفر در آن کشته می‌شوند. در حالی که میلیون‌ها انسان، چه رسد به اقلیت‌ها، با بمب‌های بشکه‌ای قتل عام می‌شوند، آن‌هایی که حتی از فکر دموکراسی هم ممکن است بترسند، اکنون برای دموکراسی و سکولاریسم فریاد سر می دهند آن هم در میدان اموی که از زمان ورود تحریر الشام به دمشق هر روز مملو از صدها هزار نفر است.

جای تحسین دارد!

آخرین پرده بدبختی

آنها این کار را در مقابل چشمان دولت جدید که به گفته آنها از آن می ترسند، با تهدید علیه دولت جدیدی که آزادی آنها را به رسمیت می شناسد، انجام می دهند.

حرف آخر را همین اول بزنم. اولاً این را باید ریاکاری نامید که ربطی به هنجارهای اخلاقی ندارد.

فقط در این صورت است که می توانیم درباره آن صحبت کنیم.

زیرا تجمع کنندگان در این میدان که اکثریت آنها نصیریه بودند و خود را سکولار می دانند، ابتدا باید از این خجالت بکشند که حتی یک بار هم به ظلم ظالم قرن بشار اسد اعتراض نکردند، باید شرمسار باشند چون این یک مسئله اخلاقی است.

اگر نمی توانید با ظالم مخالفت کنید فقط به این دلیل که معتقدید او با شما کاری نداشته یا از شما محافظت می کند، به روی خودتان نمی آورید و سکوت پیشه می کنید در حالی که آن مستکبر مردم ستمدیده را قتل عام می کند، یعنی اینکه شما مهر تایید به این قتل عام ها زده اید.

دموکرات بودن یعنی دفاع از حقوق دیگران.

حتی عذرخواهی هم نکردند

هیچ کدام از این کارها را انجام ندادند. آنها از فرصت هایی که به آنها داده شده بود، لذت بردند. آنها دزدانه در خانه های هموطنان خود که قتل عام شده اند، مجبور شدند خانه و کشورشان را ترک کنند، مستقر شدند. آنها مانند شیاطین لال چشم و گوش و دهان خود را بر روی این جنایت وحشتناک بستند.

این افراد، قبلا از اینکه به آن میدان بیایند یا حتی در آنجا با خودشان نگفتند: ما به عنوان مردمی سکولار و طرفدار دموکراسی با رژیم سرکوبگر اسد مخالف بودیم، اما از ترس صحبت نکردیم. برای همه برادران و خواهران خود که قتل عام، شکنجه و قتل شدند و زنانی که مورد تجاوز قرار گرفتند متاسفیم.

من نمی توانم این آبروریزی را هضم کنم.

رسوایی فرقه ای در ترکیه

مشابه همین رسوایی در ترکیه اتفاق افتاد. عده ای در منطقه سمنداق حتای به " تهدید کشتار در سوریه" می خواستند تجمع اعتراض آمیز داشته باشند.

اینها که بودند، فدراسیون علوی بکتاشی، کنفدراسیون اتحادیه های علویان اروپا، انجمن فرهنگی پیر سلطان ابدال، انجمن ارزش های علوی، پلتفرم علوی آدانا، انجمن همبستگی علوی مردم عرب، جلال فرات معاون حزب دم در استانبول و غیره...

که چی، تهدید قتل عام مطرح است. مثل یه شوخی می ماند... هیچ سند و مدرکی نیست اما یک دروغ کاذب که "تهدید قتل عام" وجود دارد به سرعت در حال انتشار است که موجب شده جدایی طلبی فرقه ای آمپر بچسبانند.

کسانی که این اظهارات را مطرح کردند، چنان فرقه گرا هستند که ابایی از تشویق اسد در حالی که قتل عام های بی شرمانه انجام می داد، نداشتند. وقتی سلاح های شیمیایی به کار می رفت، بمب های بشکه ای بر فراز شهرها پرتاب می شد و میلیون ها نفر کشته می شدند، با خود می گفتند: "خوبشان شد." وقتی تقریباً 11 میلیون سوری مجبور شدند کشورشان را ترک کنند، خوشحال شدند و گفتند: "چه عالی، سوریه به دست ما افتاد."

نقطه نهایی دروغ های باورنکردنی و خرابکاری

خب حالا چه شده است که تهدید قتل عام پیش آمده است؟ انسانیت شما ساختگی و تهوع آور است.

اما واضح است که آنها دست از این کار بر نخواهند داشت.

بی بی سی و دویچه وله و سایت های نفوذی آنها در ترکیه نیز به یاری شان می شتابند.  روز گذشته بی بی سی ترکی خبری با عنوان "تحریر الشام خانه یک زن علوی در لاذقیه را تصرف کرد" منتشر کرد... یک ساعت بعد حقیقت افشا شد. یک خانواده اهل سنت خانه این زن علوی را تصرف کردند و تحریرالشام آن خانواده سنی را مجبور کرد خانه را ترک کرده و خانه را به صاحب سابقش یعنی زن علوی برگرداند.

این افراد همینقدر بی شرمند.

اینها کمپینی را با شعار «قتل عام و جنگ را متوقف کنید، برای زندگی انسانی بجنگید» راه انداخته اند.

نصیریه سیاسی در ترکیه نیز از همین حالا شروع کرده اند. عکس دیدار ابراهیم کالین رئیس سازمان میت و هاکان فیدان وزیر امور خارجه با احمد الشرع، چای خوردن در جبل قاسیون، پوشش الشرع اینها را به مرز جنون رسانده است تا حدی که به رئیس جمهور و حزب عدالت و توسعه توهین می کنند.

هرچند امیدی ندارم اما از خدا می خواهم این افراد را را به راه راست هدایت نماید.

القصه، یک کشور قانون دموکراتیک در این کشور ایجاد خواهد شد. این دولت با تمام اقشار جامعه به مساوات برخورد خواهد کرد و حقوق اقلیت ها، عقاید و دیدگاه های سیاسی تضمین خواهد شد.

بنابراین به نظر می رسد که انجام این وظیفه بر عهده ماست.

لینک خبر:

https://www.tv100.com/samda-laiklik-mitingi-yapanlar-ozur-diledi-mi-suriye-ve-turkiyedeki-ikiyuzlu-mezhepcilik-makale-796303?utm_source=gazeteoku&utm_medium=referral

کد خبر 22450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =